godnatt söndag

idag har jag pratat med en tjej som kände danny, världen är mycket liten... med tanke på hur hon fått tag på mig osv. Haha och hon såg inte ens honom som snygg utan mer som en kompis! Kanske man kunde joina någon fanclub och se till att träffa honom lite oftare? ;) Det är sällan man ser så snygg kille menar jag. Och han var inte enda snygga killen jag såg igår, men nog den snyggaste.

Rebecca kom hit vid 3 tiden idag tror jag. Vi tog det lugnt ett tag, åt apelsin och kollade one tree hill :) Ett avsnitt som jag redan sett.. Sen kom även Vanessa, Anna och Tilda. Vi spelade något underhållande spel ett tag och sen kom också.. Elin, Joel, Alex, Hanna och Kalle =) Då spelade vi sanning&konka som nog är det roligaste spelet jag spelat. haha. Så mycket skratt att man får ont i magen! Perfekt för att fördriva en söndagskväll.

Alla har nyss åkt hem och nu sitter jag här i ett aning stökare rum och nyser! Det har tjiklat (STAVNING?!) i min näsa hela dagen.. Rebecca tyckte de var för att jag hade ett dammigt rum, men jag tror att det är för att jag är förkyld. Haha!

Imorn ska Elin på en spännande och viktig grej, tror jag man kan säga? =) Lycka till iallafall <3

 tilda är ju för söt när hon förklarar =)                  och gissa killen? ;)
image431 image432


puss jenniferKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback