so I must hold on

jag hatar dom allihopa... läkarna, doktorna, hååh! väntetider, skador, allt som är skit!
jag fick då vänta en och en halv vecka för att prata med en doktor i cirka 30 sekunder och få veta ingenting... jag orkar inte. och nu försöker jag göra irk rapporten och jag fattar inte varför? varför ska man ta fram fakta och sen disskutera den? vad fan ska JAG säga om att lkbad bildades då och då? och varför ett jävla ämne som är norbotten?! jag fattar ingenting och jag orkar inte.
jag gillar inte att blogga när jag inte är glad heller..

den här dagen har inte varit den bästa.. en dag man hade kunnat vara utan? men vad hade det spelat för roll, även fast jag inte tänker på det varje dag, eller det gör jag väl, men inte varje sekund. så finns det där, hela tiden! jag skulle också vilja hålla med om en del av det
elin skriver i sin blogg.

nej. tråkiga inlägg vill ingen läsa. men när jag ändå gör ett så kan jag ju nämna den nya bilddagboken. någon som missat? deras nya utseende som varenda jävel på hela bdn verkar hata.. Själv saknar jag de gamla utseendet. http://thephotodiary.com/, till vidare eller? ;) jag fattar bara inte varför de ska ändra på nåt som alla var nöjd med?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback