soulmate soulmate

Jag duschade nyss och då kom jag på att det inte alls är länge kvar till sommaren! som från december till nu är det kvar till juni... Skrämmande nära tycker iallafall jag =) Man vet aldrig vad som hinner hända på den här tiden ;) Och när det väl är sommar har jag gått ut första året på gymnasiet och jag undrar vad som händer i sommar! Kanske blir det en del jobb.. Skulle behöva börja sparas pengar för ett år frammåt ;)

Frondas låt som var med i melodifestivalen var ganska bra, dock var det lite för mycket schlager över den. Inte så konstigt.. Men gjorde den lite sämre. Kom jag på idag..

Skoterkursen ikväll var inte alls farlig.. hehe.. Den var som till för någon som aldrig kört skoter och jag kan ju inte påstå att jag är så skicklig på det, så tur var väl det! Det var iallafall en i min egen ålder där, det var också bra =)

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile
Men jag får så sjuuukt mycket damp på läkare! TVÅ VECKOR FÖR ATT FÅ VETA ETT SVAR, FÅ TELEFONTID, TRE MÅNADER FÖR EN OPERATION..
är det något jag inte har så är det tålamod, vill jag någonting så vill jag det NU... Jag vet att det inte är läkarnas fel, och det är väl det värsta. Att det inte finns någon att skylla på, att det bara är så! Och deeeet finns inget värre än den feelingen, det är så och man kan inte göra nåt åt det! FUCK IT.

uhu, what doesn't kill you can only make you stronger?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback