Suddenly you're afraid, and you don't know what you're afraid of

Imorse väcktes jag när  jag sov som djupast kändes det som, tungt som fan.. Men jag gick upp iallafall till en skoldag helt utan värde! Irk rapporten gör man ändå inget på.. Och sen hade vi inte engelska så jag ronja och nina gick till marcus och såg dagboken! ååh, så underbar den filmen är alltså. bästa kärleksfilmen! spanska provet blev inte av idag heller och tur var väl det, för jag måste plugga sönder det.

jag vet att det lönar sig att vara snäll.. alltså att man kan få ut något av det. Så därför satte jag i en tvättmaskin när jag kom hem, ja efter att jag hade pluggat lite spanska.... Sen stod jag där nere i tvättstugan och vek kläder i en timma! sen pluggade jag ännu mer spanska och nu sitter jag här för att göra klart historieuppgiften, efter 2 veckor försening.

jag prioriterar bort min sömn just nu, hur bra är det på en skala?! jag tror också ärligt talat jag ska prioritera att städa hemma istället för plugg.. Eftersom mina päron ändå inte märker av plugget. haha, kanske när betygen kommer hem och visar g i allt.. Nej, jag hinner nog båda. men jag skaaa ha den där väskan!. haha

puss puss

Kommentarer
Postat av: ronnie

Du är så duktig :)

2008-03-17 @ 19:33:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback