sweet sixteen

Dagen hade kunnat vara sämre, tur att jag fyller år. För det är verkligen underbart.
Fick mer presenter imorse än jag trodde jag skulle få iochmed att shoppingkostnaderna varit ganska dyra de senaste månaderna = presenten. men fick presentkort på spa, vet inte vad jag ska ta där?! två parfymer av pappa, haha. Ska få ta skoterkort. Pengar av farmor och farfar. =) Och några lotter också. Har fått två lacoste linnen av moster och en tshirt och några sjalar! riktigt bra presenter iallafall. tack!

dagen i skolan har varit helt okej. är verkligen kul när folk säger grattis åt en hela tiden =) haha.. roligast var nog inne på provskrivningen som vi hade då cassi, som gick i min gamla klass, kom fram och viskade grattis. Kul att folk kommer ihåg ;)

Ja iallafall provet gick åt helvete när jag efteråt upptäckte att FAN jag glömde en mening! som var så viktigt ändå! ångest ångest ångest. och vad skrev jag i uppsatsen, man mår inte bra av att ha höga krav på sig själv? nej verkligen inte om man misslyckas.  ja som sagt, tur att jag fyller år. då kan jag vara glad iallafall :)

OCH VET NI?
de flesta vet nog om mitt knä nu. och nu har jag fått veta, det är en spricka i bakre menisken typ. så det blir titthålsoperation. känns jävligt skönt att fått bekräfta varför jag har så ont. eller som de skrev i brevet.. "vi kan nog misstänka att det är på grund av det du har ont" så jag kanske bara har ont för , ja bara för att liksom? daah.
efter fem månader, och nu vet jag att det är nåt fel! kanske var det den bästa presenten? =)
sen stod det också, OM du är intresserad av operationen ring....

snart kommer det kanske lite vänner och fikar =) ska fixa lite nu. puss och kram! ha en bra dag.

image420

Kommentarer
Postat av: Jennie

grattis? eller fyller du år idag?:)

Postat av: Anonym

Grattis! :)

2008-03-05 @ 20:20:49
URL: http://erikssonjulia@hotmail.com
Postat av: jemp

jadå, tack! :D

2008-03-05 @ 21:58:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback