This thing that we call 'failure' is not the falling down, but the staying down.

Godmorgon. Klockan är bara halv tolv och jag är redan vaken. Anna ligger och sussar här brevid mig så sött. Själv kunde jag inte sova när det var så ljust ute så jag vaknade för en timma sen..

Igår slutade vi tolv och då åkte jag Ronja och Nina på stan.. Vi gick omkring där ett bra tag faktiskt, kikade till och med på damsugare inne på expert, haha! Jag köpte en börs så alla korten ryms, en såndär walk on water, dom är asbra! Sen hamnade vi på hultan och tog en toast, som fick bli lite av min middag. Där satt vi också ett bra tag. (fanns både snygga och väldigt oheta personer där) Sen bestämde jag mig för att gå till Anna, vi köpte färg till hennes hår och hon köpte en sjal.
Så var vi hos henne en stund och när hon skulle färga håret gick jag till Elin med hon och Joel. Dit kom lite andra folk och vi var där rätt länge, Anna kom sen också när hennes hår var klart och det var jättefint trots att hon inte själv tyckte det.

Vid elva skulle Elin och Joel sova så då gick de flesta hem och jag och Anna gick ett tag till Jacke. Där var några andra och vi blev där en stund sen gick vi förbi Anna och åt lite, hon tog sina mediciner och sen gick vi till mig, såg oth och sov!


ronja nina och jag

likadana öronhängen som jag fick köpte ronja ;)
flingor vi åt hos anna :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback