Vill du prova på mitt liv ikväll?

godkväll.
idag har jag spenderat tio av mina tolv vakna timmar än så länge, på sporthallen! kollat handboll och basket hela dagen =) är ganska trött nu. men det har varit nice ändå.. hade nog varit tråkigt om man var där själv men det var man ju inte ;)
kom hem för en halvtimma sen och har ätit biff med potatisgratäng och kantarellsås! =) så gott, fast åt bara lite för jag var inte så hungrig. ändå bara ätit korv och mos från dannes idag ;)

nu SKA jag skriva klart utredande uppsatsen, för på onsdag SKA den sitta! på onsdag är också MIN födelsedag :) 16 känns som en bra ålder, då är man ganska stor men fortfarande bara ett barn! annars får ni som känner mig (och ni andra också;) gärna komma och fika på onsdag, jag tror mami har bakat flera tårtor ;) haha.

man borde göra någonting sista kvällen man får vara vaken länge på lovet, fast tror det blir en lugn hemma kväll istället. känns som att det är det jag känner för =) ska ladda lite för nästa vecka, den kommer förhoppningsvis bli GREAT! om allt går precis som mina planer är, och dom är riktigt bra =)

ha de bra. puss / J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback