you can run, but you can't hide

Då är jag hemma igen, kom tidigare idag men har inte haft någon tid att blogga..
Det har varit underbart att vara borta ett tag, behövdes. Ska försöka berätta i stort vad vi gjort ungefär.

När vi kom till tjotti var vi ute med kusinerna, körde lite skoter åså.. Sen blev det sängen rätt tidigt och tur var det med tanke på hur tidigt vi vaknade nästa morron. Vi sov i mormors lilla stuga, som inte hade någon värme innan. Så vi hade bara eldat och hade ett element på.. Men elden slocknade och vi sov ju så tände ingen ny, det var också 25 minus ute på natten, så vi vaknade vid 6 tiden och frös som bara den! Gick upp redan halv nio för att det var så kallt, trots våra sovsäckar, som dock inte var nå varma.

Igår var det underbart väder! Inte för kallt, hel blå himmel och strålande sol.. Vi var ute hela dagen, låg på isen och solade, grillade hammisar, körde skoter (haha ingen höjdare på att köra skoter, än ;), lyckades tippa mitt på leden! HAHA)och lyfte upp småkusinerna när de trillade med sina längskidor ;)
Sen kom min familj och så åt vi middag och efterrätt åså.. När kusinerna tillslut kom i säng efter sina sockerkickar så gick jag och Anna in till våran lilla stuga, låg bara och pratade och lyssnade musik ett bra tag..
Det var väldigt varmt när vi somnade men det var 30 minus på natten och därför lite kallt när vi vaknade, fast då hade vi varmare sovsäckar och vi sov ända till halv ett! Behövdes verkligen, sjukt skönt att få sova ut och inget störde mig.

Vid fem åkte vi hem med mormor från tjotti, kusinerna + moster hade redan åkt på dundret tidigare så jag och Anna tog det bara lugnt, det vi är bäst på ;)

Har varit supermysigt att umgås med kusinerna, det finns inga sötare barn. De är fyra och åtta år och för underbara =) Trots deras galna anfall ibland när de bara klänger på en. Haha.. Vi spelade också alias, när man ska förklara de man ser på en bild. Så säger simon
"Något som har lite svårt att gå", haha det var till pingvin =) och de har gjort så många andra roliga saker! GRYMT SÖTA! Felix blev kär i mina converse skor, haha, han sa att om han fick köpa dom så skulle alla i hans klass bli så avundsjuka!

ni får höra imorn vad jag har gjort idag, för nu blev detta så himla långt. och jag är trött! puss på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback