ett äkta jullov

Åh det är så mysigt att hänga runt med mina vänner, prata, mysa och planera. Först idag efter jobbet åkte vi till sjukhuset och hälsade på min fina, saknade vän. Sen blev jag bjuden på superfin middag och det var hemskt trevligt!
Resten av kvällen har jag gosat ner mig i soffan som har blivit lite av våran standard de här veckorna, eller veckan, hur länge har jag varit hemma? Somnade till benjamin button och sen kollade vi lite av varje. Men bättre var nog ändå när jag somnade på bordet idag på jobbet. Haha.

Förövrigt skvallras det om juldagen och smids planer för nyårsafton. Vårat nyår kommer förmodligen bli rätt ballt och jag hoppas bara att graderna inte ligger kvar på -24 så våra dags-utomhus-planer inte spricker!

Och ja, det känns lite som att tiden inte räcker till, alla jag vill umgås med eller kanske få lite tid för sig själv och typ hinna sova? Men, jag trivs, och risken finns att jag inte kommer vilja lämna Gällivare och det här jullovet. Chansen finns också att jag hemskt gärna vill härifrån, time will tell.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback