misslyckad morgon

HAHA, hur typiskt är inte detta alltså. Igår förklarade jag hur tydligt jag sov alldeles för lite och skulle gå upp alldeles för tidigt idag! Vad tror ni händer?
Min iPhone får för sig att slå av under natten (om jag inte gör detta omedvetet i sömnen vill säga), så jag möter inte upp mina puffisar kl 06.54 till bussen, utan sover så sött.
Vid niotiden kommer min "hyresvärd" in med hemtelefonen och väcker mig, då är Sanna i luren och undrar vart tusan jag håller hus!!
Det sjukaste var att jag föreställde mig just detta scenario igårkväll, vad skulle sanna och freddie göra om jag inte dyker upp en morgon och jag inte hör min telefon ungefär? De väntade 2 timmar sen började de efterlysa mig, haha gullisar! De hade föreställt sig allt ifrån en våldtäkt till ett brutet ben ungefär..

Jag tror såhär, min iPhone känner mig så bra att den förstod att jag behövde 3 timmars extra sömn imorse, den är en pryl värd att älska alltså! Eller vad tror ni?

Jag var precis inne i en fin fin dröm när jag blev väckt, en sån där dröm jag önskade var verklighet ungefär. Himlans gulligt.

Kommentarer
Postat av: cooling

det tror jag med

2010-12-09 @ 15:33:18
Postat av: Emma

Skriv en skylt ;)

2010-12-09 @ 15:36:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback