tågresan

"När du reser med oss så ska du kunna förvänta dig att komma fram i tid. I de fall som tåget är försenat kan vi ersätta dig enligt reglerna för vår restidsgaranti. Idag håller våra tåg god punktlighet men vi arbetar ständigt med att förbättra oss." - SJ's hemsida

Jag fattar inte att det ens skriver ut detta på sin hemsida, hur ofta - nu under vintern - kan de vara i tid egenlitgen? I vilket fall som helst gjorde det inte mig särskilt mycket, jag får pengarna tillbaka och hade dessutom trevligt sällskap på resan!

Det var väl egentligen bara hemskt den biten i BUSS mellan Boden och Gällivare. Då jag var kissnödig i 3 timmar och hungrig tills jag åt upp morötterna och chokladen som jag hade med mig... Jag var såå sur! Dessutom hade ju mitt sällskap fortsatt mot Luleå.

Det var lite roligt hur jag hittade den killen på tåget, redan på stationen i Jönköping och inser att vi har flertalet gemensamma vänner! Världen, eller ja, Sverige, är ganska litet :) Utan honom hade jag förmodligen dött under de två extra timmarna i Stockholm, eller åtminstone gått vilse och sedan somnat på någon bänk och missat mitt tåg hem..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback