riskettan och mitt hår

Nu snurrar det i mitt huvud av sömn, känslor, tankar och jag vet inte vad.

Riskettan gjorde mig galet irriterad på staten och deras icke liberala tilvägagångssätt. Förlåt, men ibland vill jag bara flytta ifrån sverige. Sexhundra kronor för att lyssna på lite lugn musik och se några hemskt känsloframkallande filmer(och gå igenom alkohol,droger,trötthet osv i sjukt långsamt tempo, för kravet från staten är att utbildningen är 3 timmar, såå what about the innehåll?). Ok, syftet var att påverka våra attityder, men min attityd har nog alltid varit utmärkt. Men misssköter sig någon så ska alla straffas. Kan bli intressant att se om rattfylleriet kommer minska i framtiden och om det nu kommer bero på dessa utbildningar kommer man ju aldrig ändå kunna tala om. Well well.
Dessutom jag som redan är livrädd för allt, jag blir ju bara så ännu mer rädd för allt av sånt. Kommer hem och springer upp för trappan "oohnej, ta det försiktigt, tänk så ramlar och dör jag", så tänker jag.


Den här låten och en tragisk historia om en bilolycka, klart tårarna rinner.


Apro på något helt annat, nowadays tycker de flesta att jag har väldigt långt hår, vissa undrar hur jag gör? Jag tvättar det ju inte särskilt ofta(färgar knappt, plattar/lockar/fönar inte osv), men jag kammar det aldrig heller och det resulterar i enorma tovor. Går jämt i svans eller knut och det sliter ju på håret. Sen när det är tovigt flätar jag bara ihop allt och det blir världens tjorv. Ifall det går att skåda av bilden... Nu har jag iallafall just tvättat det, hur skönt som helst.

GOD NATT
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback