inte slutet, början

Är så slut efter alla dessa dagar, efter två underbara veckor osv. Försov mig till jobbet i söndags, fastän ja började 15.00! Och igår sov ja hela "lunchen" i tre timmar och kom nästan sent då med. Ska bli såå skönt att få koppla av nu i ett par veckor.

Att ha tagit studenten och allt de här, de känns verkligen som att avsluta ett kapitel. Nästan som att stänga en bok och det är nu jag börjar på nästa kapitel, eller den nästa boken! Jag är så glad att tillslut ha nått dit jag längtat så länge och samtidigt haft världens bästa tid fram till det.

Allt jag lärt mig och kommer lämna bakom mig det här året och när jag flyttar, det känns lite som att man faktiskt blivit mer vuxen och klokare, iallafall jag. Om jag var sten i början av trean är jag diamant nu och jag säger att inget kan krossa mig, okej krossa mina tänder, men jag står kvar :-)

Jag gör vad jag vill och känner för och struntar totalt i vad andra tycker.
"Så länge du tycker om det spelar det ingen roll vad du gör :)"

det har varit underbart


intensivt

Hade en helt underbar bal igår, förfixandet/festandet, kvällen, natten och morgonkvisten, alltihop var skoj. Och jag har varit tröttare än tröttast idag... Har haft en lugn och fin dag och fixat ett flak inför morgondagen, det blev såå snyggt!

Imorgon står det något på schemat heeela dagen, fullspäckad dag. Och helgen blir det jobb och måndag blir det annat jobb.. Jag kommer inte få en lugn stund förrän jag hoppar på tåget söderut på tisdag!

Meeen, mår så sjukt bra just nu! Ta studenten är himla fint, det kommer bli grymt alltihop imorgon. Hoppas bara att jag får springa runt i min studentmössa, vita klänning och beiga klackar i solsken.

PUSS

sleeping beauty

Har haft fullt upp idag. Nu ska jag krypa ner under täcket för min skönhetsömn inför den stora dagen imorgon. Det är studentbal och nästan som en bal på slottet. Vi har nämligen ett gäng tjejer hyrt sviten på fjällnäs slott där vi ska vara innan och efter balen! Blir nog himla fint.
Jag kommer inte riktigt se ut som en prinsessa, kanske mer som en drottning, hehe.

Godnatt

kurering och förberedelser

Förberedelserna för balen började redan i söndag, hårfix och prövning av alltihop sen fortsatte de lite smått igår och idag finns väl också endel att göra. Ladda kameran tillexempel. Det känns så sjukt, att det är imorgon det är bal! Åh, det kommer bli så kul.

Enda minus den här veckan är att jag var på g att bli förkyld igår, med ont i halsen osv. Men jag brukar vara bra på att göra allt för att kurera mig. så jag drack världens superdryck igår (och imorse!) och så har jag sovit riktigt länge som är den bästa medicinen, + att jag ätit massor av enchinaforce och cvitamin i form av dryck och kiwisar.

En halv oblandad lättdryck
Lite dryck, juice tex
En citronskiva
En kiwi
En vitlöksklyfta
En bit ingefära

Mixa ihop allt och drick snabbt upp utan att känna efter för mycket (lite klumpigt).
Sjukt starkt och inte såå gott, men lättdrycken tar bort ganska mycket av smaken. Sen så luktar man sådär haha... Men det är nog det bästa mot förkylning!

and when a textmessage makes your heart stops, but he does notAllt som har hänt den här vintern och våren känns redan som en evighet sedan. Kan knappt förstå att det faktiskt HAR hänt och att det är något som tillhör det förflutna i mitt liv. Det känns som att jag förändrats så under det här året att det som hände då, inte hände mig utan någon annan.
Sjukt hur mycket man kan utvecklas på ett år, eller kanske bara över ett halv år, har jag fått upptäcka just nu. Och läskigt hur man kan tro att man saknar något för att sen inse att man inte alls gör det.

Längtar till hösten och ännu mer förändringar och möjlighet till utveckling. Det finns väl inget bättre än att hela tiden lära sig nya saker, få fler och fler erfarenheter, ständigt förbättra och utveckla sig?
Jag längtar också att få flytta härifrån och sen komma tillbaka och upptäcka hur man själv upplevt så mycket och liksom "rört sig framåt" medans allting kvar där hemma fortfarande är kvar på samma nivå och står och trampar i samma spår.

living the dream

Har haft världens toppvecka med mina nio brudar i grekland. Shit allt har varit så bra och vi har bråkat mindre än vi gör hemma ungefär... högst oväntat. Har skrattat tills vi fått ont i magen och hittat på endel bus, ätit bästa maten, druckit drinkar och shots och dansat på bardiskarna, solat och badat i poolen varenda dag (havet var föör kallt och stränder är så sandiga). och så vidare, det som hände på kreta stannar....


Har 950 bilder från veckan, endel ska jag lägga upp så fort jag orkar. Är så fruktansvärt trött just nu. För inte åkte jag hem och sov när jag kom hem till gällivare igår 23.30, nej det var snabbt in i duschen och en timma senare gick jag och Jennie ner till grand, studenfest med sverigetema. Härligt med singelvänner som aldrig bangar! me like.
Var mycket folk och lång kö.. men det var helt ok ändå.

idag har jag hängt med elin som färgat mitt hår och prövat balfrisyr, åh vad bra att ha en bästa vän som är frisör! bra att ha en vän som är så bra överhuvudtaget som elin är :) nu tänkte jag ta en tidig kväll och ladda för en grym vecka, shit, händer det här verkligen? att leva drömmen är verkligen som att leva i en dröm, nyper mig själv ständigt i armen för att se att jag verkligen är vaken... nästan.