lever drömmen, eller livet

Att vår bästa tid är nu är det ingen tvekan om. Vi kan göra exakt vad vi vill, behöver inte bry oss såå mycket. Vi är glada om vi får jobb på en grill, vi kan skratta åt ingenting, vi kan hänga med varandra hur ofta vi vill, vi får dansa nätterna långa och gå hem fast först när det blivit morgon, vi kan åka tio tjejer till grekland ganska enkelt... Vi kan bara njuta av livet här och nu.

Det brukar väl vara så att man aldrig ser på sitt liv som särskilt enkelt? Ni vet, så sitter man där om tio år och säger "vi skulle varit arton igen, tänk vad livet var enkelt då". Men grejen är att jag ser det himla enkelt just nu! Inga bekymmer, inga måsten (jobbar göra jag mer än gärna liksom). Och det är så fint.

Jag är också glad att kärleken inte kommit och slagit ner mig. Okej kärlek är kanske det finaste som finns, men hur många år har vi inte på oss att fästa sig med någon och dela sitt liv med? Jag skulle inte vilja fästa mig just nu, jag skulle inte vilja behöva anpassa mig efter någon annan.
Det är ju helt fel tidpunkt i livet. Det finns så mycket att göra, så mycket att uppleva, platser att se och drömmar att uppfylla. Jag hade aldrig velat ge bort det för ett förhållande.

Jag har lovat mig själv att aldrig anpassa mig efter någon annan, alltså inte låta någon annan styra mitt liv. Och det är väl enkelt för mig att säga, att jag inte skulle ha stannat här för en kille? Om jag nu hade varit störtförälskad så vet jag faktiskt inte hur jag hade reagerat, kanske hade jag stannat, och det hade varit det dummaste jag hade kunnat göra.
Vi är för unga för att stanna för någon annan, det är nu man måste följa sina drömmar, det blir mycket svårare sen. Kom ihåg det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback