mösspåtagning

Gårdagen var underbar rakt igenom!

Åkte till skolan med vixan en timma innan mösspåtagningen skulle börja, hängde i maten med studenterna och på sporthallstrappen. Solen sken och vissa hade redan fått i sig lite alkohol. Men själva ceremonin lyckades alla hålla sig städade under och det blev rektorerna såå stolta över! YES, nu får vi beröm i kommittén, haha!
Vi blev lite chockade över att de faktiskt fanns såå många studenter, inte ens hälften likes to party? hahaEfter det började vi festandet hos en kille där vi var ett gäng studenter. Det var himla trevligt med vin, balkonghäng och bra musik. Efter en, ett par timmar åkte vi hem jag och ronken för lite omfix och ny outfit för kvällen. Drack en kaffe också för att piggna till lite.Blev bjuden på middag hos ronjas mamma och det var både gott och trevligt! tacogratäng + efterätt. Där blev vi säkert över en timma innan vi gick uppför backen till julias syster där ett par trevliga tjejer höll på med kvällens styling.
Förfestade där ett par två tre timmar och sen en sväng på campingen innan mami skjutsade oss till krogen. Och där hände både det ena och det andra. Hade hur kul som helst iallafall, prat, dans, rosa pantern, skratt och sånt där.

Vi är hur lyckliga studenter som helst.

Och idag mår jag som en prinsessa trots de intensiva fjorton timmarna.

Har skvallrat med mina bästisar i min säng ett tag idag och fått dra kvällen både en och två och fyra gånger, har väl ungefär tre gånger kvar då? Haha. Nu ska jag fortsätta min torsdag med lite plugg och kvällen blir nog trevlig och mysig. puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback