från regn till solsken inom mig

Mitt humör var väl kasst bara ett par timmar till efter imorse, sen gick det så bra med psykologin att de började gå uppåt igen. Fick mitt jobbschema till sommaren och det ser braa ut! Sen hade ju lönen kommit in på kontot och de var då i sista minuten, guud de är inte bra att tjäna pengar de går ut lika snabbt som de kommer in.
Och när jag hade skrivit klart mitt sista prov för gymnasiet, för välkommaskolan, för Gällivare, då kände jag bara LYCKA! Shiiises, jag mår så bra :) det är så overkligt och så underbart.

Har spenderat min em till att handla massor känns de som, saker vi behövde hem, som jag behöver till resan osv. DET är något jag inte ser framemot med att flytta hemifrån, en korg på coop ja där rök 600 kr. Hur ska man överleva? Jag kommer bli så sjukt ekonmisk, kommer behöva lägga upp en budget och verkligen spana efter allt billigast jag kommer typ bli världsbäst på att spara (önsketänkande).
Det var väl kanske vid jul jag slutade skriva upp allt jag shoppade efter att ha gjort det i typ två år. Nu har jag ingen koll på min ekonomi, men det tänkte jag ordna upp... Pappa om du läser det här, vilket du förmodligen gör, så oroa dig inte - banklån är mitt livs största fasa, kommer göra allt för att slippa det. Och om jag jobbar ihjäl mig, så är väl det bättre? hrmmm.

Nu tänkte jag åka till gymmet, hade tänkt ta cykeln men det verkar droppa ute så blir nog rut. Får se vad som händer sen... puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback