att alltid göra vad som känns rätt för stunden

Efter fem veckors tid så klarar jag inte riktigt det här längre. Jag saknar er och bloggandet! Efter fem år så är det lite för svårt att leva ett liv utan det, som att något ur ens liv bara plockats bort, en viktig ingrediens i mitt liv. Och idag kändes det som att det var dags att ta bort lösenordet och fortsätta som vanligt igen. Hur mycket annat jag än har att göra, till exempel kanske äta middag nu innan det blir natt...

Också för att underlätta kommunikation med alla hemma i Norrland (och andra vänner o bekanta runt om i världen), samt kunna roa mina nya vänner nere i södern som tycker att jag är lite rolig ibland.. (jag dras verkligen till människor som precis som jag älskar att skratta åt det mesta hela dagarna!)

Lisa-skåningen har lovat att komma med kommentarer om jag börjar skriva igen och det hoppas jag att ni andra också gör! Det är ju så hemskt trevligt. Lisa hade också ett önskemål om att jag borde ha ett namn innehållande "Jenkan", men det kändes lite väl år 2000, eftersom det var 10 år sedan någon kallade mig så, haha.

Puss från ett vintrigt Jönköping


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Äntligen Jen! Det var på tiden efter vårt långa utlägg över att du måste börja igen :)

2010-12-01 @ 09:38:36
Postat av: Lisa

HEJAAAA JENKAN :)

2010-12-01 @ 20:53:20
Postat av: Ellie

vilken mysig halsduk!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback