åhhhh måndag

Det händer alldeles för ofta att när klockan ringer vill jag verkligen verkligen inte gå upp. Det är riktigt tungt och det första jag gör är facebook i mobilen, allt för att försöka vakna till lite. Sen är jag sån tidsoptimist på mornarna, måste börja gå upp tidigare eller nåt...

Sen funderar jag på att göra en topp-tio-lista över sämsta sakerna med att bo i en större stad. I framtiden kanske jag kan skriva en bok "småstadslivet vs. storstadslivet", efter jag har skrivit boken "livet som två bästa vänner, på varsin sida om jordklotet". När jag nu får tid med det? kanske mellan 27-33, sen måste jag hitta min dröm-man och börja fundera på barn? haha, whatever.

Har varit ett gäng timmar i skolan idag och fixat med grupparbete(som är konstaterat det mest ineffektiva arbetssättet, men ack så kul). Och jag ska nog aldrig mer ta bilen till skolan, gaah fullparkering osv. Sen hade jag gett order till miranda om gymträning idag, så vi körde ett ganska snabbt pass på friskis&svettis. Skönt och trevligt att få umgås med min bästa efter en heel vecka!

Nu har jag just duschat och upptäckt källan till den ljuvliga doften i mitt rum - en söt liten bukett med lila o rosa små blommor. A är för gullig. Jag insåg igår när mamma hade åkt, att jag inte riktigt hade pallat att bo helt ensammen ännu, därför är jag glad att jag bor inneboende hos en gullig familj!


Nu ska jag inpregner-spraya mina stövlar och nya boots, bläddra lite i course book och förbereda min intervju i skolan imorgon! PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback