back on track

Var på en powerwalk i eftermiddag, i lite lätt regn. Superskönt!
Ringde anna också och pratade lite. Saknar min fina fina.
o såhär härlig såg jag ut.. svettig o lagomt fräsch med en morot i munnen. morötter är så jäkla bra! det är billiga-mättande-nyttiga-enkla-och så blir man brun(more or less)


Det känns så skönt att vara igång med träningen igen. Och varje gång fattar jag liksom inte hur jag bara kan ha lagt av med den... Mitt mål är att träna regelbundet livet ut. Men ibland kommer man i lägen där träningen bara försvinner. ka poff liksom.
Men att period-träna är inget mål jag har, ni vet träna intensivt ett halvår, inte träna något nästa halvår osv. För så har det blivit nu i några år känns det som. Men det har haft sina orsaker!

För två år sedan började jag träna på riktigt efter min knäskada, både kondition och styrka. Och jag tränade vääldigt intensivt, inte på ett särskilt hållbart sätt. Och i december var jag i ganska bra fysiska form, men det är ju inte bara den delen som är viktig - även den psykiska spelar roll, och kanske till och med större roll.

Det som är bra med allt man går igenom-är att man lär sig så himla mycket. Och om det är något jag har lärt mig med åren så är det att man ska acceptera sig själv.. Strunta i alla komplex för de är så jäkla onödiga! So what om din näsa är sne, dina fötter inte så fina, din mage inte jordens plattaste eller dina bröst olika stora?! Det mesta går ju inte ens att förändra - om man bortsker från operationer. Och att gå runt och må dåligt över något som förmodligen bara du själv lägger märke till och som du knappt kan göra någonting åt, det är enbart väldigt stupid!

Det finns roligare saker att lägga energi och tankar på än komplex. Och kanske är det först när man ser dessa kontraster som man väl förstår det.. Att lyckan inte sitter i hur många kilon man väger. Sen så får man inte glömma bort att hälsan är döviktig! Det är det många som skippar (men jag hade iaf inte tänkt ligga på ålderdomshemmet när jag är sjuttio!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback