bed time

Ligger helt utslagen i gästrummet hemma hos moster.
Det är så härligt att vara här! Prata och berätta saker, roliga och allvarliga, problems and so on. Reflektera och diskutera. Livet är inte alltid enkelt, människor är inte alltid enkla.

Innan idag hade jag skola och sådär.
Jag och Sara gick till henne på lunchen och fixade käk. Guldvärt, jag hade tänkt överleva på tre morötter och ett ägg nämligen. Men istället fick jag korv, köttbullar och spaghetti med pesto!


Var hos sjukgymnasten idag också med mitt knä. Han är verkligen asbra! Ok att han pressar mitt ben i maxläge både sträckt och böjt, jag nästan skrek sluuuta. Så det är vad jag ska tvinga mig själv till nu - maxa smärtan liksom.. haha. Och rehab - på riktigt nu alltså! 2 ggr/veckan i ett halv år, minst. Sen konternuerligt livet ut I guess!
Jag ska verkligen hitta tillbaka till min inre styrka och motivation, jag vet att den finns där.
Jag fick lov att gå ut och jogga nu till och med "du behöver ju inte springa en mil direkt", haha nä som jag skulle orka med det. Får nog börja bygga lite på kondisen. Underbart!

Sen har jag suttit på ett tåg i par timmar och prata i telefon med vänner hemma i gällivare. alltid trevligt! Och väl framme i göteborg har vi myst med te och sen framför tvn. Mm, götet är verkligen mitt avlastningshem!

nu, sovdags. puss

Kommentarer
Postat av: FAAKIE - WWW.FAAKIES.BLOGG.SE★

trevliga bilder


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback