drama

Valet är över men inte är det lugnt för det. Alla är nog lite skräckslagna över att SD kommit in och risken för en minoritetsregering är stor. Alliansen vill ha med miljöpartiet för att bli majoritet och på så sätt göra så att SD inte blir vågmästare (avgörande röst när de andra inte kommer överrens liksom).
Jag kan bara inte fatta vilka SDs väljare är?! förmodligen är det inte särskilt medvetna om vad detta rasistiska parti stå för. Och för er som inte fattar varför folk är så upprörda, deras åsikter är heeelt..;

"Alla kulturer är inte lika mycket värda"

Kent Ekeroth, SD-företrädare

"Jag tycker inte man ska få vara praktiserande muslim i Strömsund"

Mikael Säbom, SD-kandidat till kommunfullmäktige i Strömsund

"Helst ska man inte ha några icke-svenskar alls i Sverige, naturligtvis. Målet måste ju vara att alla som bor i Sverige är svenskar... men så kommer det ju inte att vara, vi har ju invandrare. Men en andel som är försumbar, det är väl rimligt."
"Muslimerna är vårt största utländska hot"

Jimmie Åkesson, partiledare för Sverigedemokraterna

Och det jag kan bli arg på är ALLA som INTE röstat - ni kunde ha röstat blankt! Om 2 miljoner (tror de var så många som inte röstade?) hade röstat blankt, hade inte SD fått sina 5,7%.
Men samtidigt, nu måste man se till vad som faktiskt är. Och om ändå så pass många röstade på detta parti så undra man ju varför?! Förmodligen för att folk är arga och på det sättet kan det vara bra att det här uppmärksammas, att frågorna kommer upp liksom, kanske?

Mmm, vi får se vad som händer... MP i samarbete med de blåa? Ny val? Minoritetsregering??


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback