ett fint dop & en kul, halvgalen utgång

Igår var jag på dop i Hakarps kyrka som ligger i Huskvarna. Det var en asmysig kyrka faktiskt och även om jag inte är särskilt troende så känner man ändå en viss respekt för det. Efter dopet blev det fika i familjens fina hus också i Huskvarna. Barn är så himla söta alltså. När han skulle döpas så säger hans storebror, 2 år, "nu tvättar han bort skorv från lillebror! han får bada!".

Det var en tjej som sjöng kärleksvisan, sjukt fint. Men ännu finare var hennes klocka! En calvin klein och det kan nog vara den perfekta, isåfall ska den bli min! Måste till a6 någon dag och spana på den.

Hann hem en liten sväng och svida om till en partyoutfit och bättra på sminket lite innan jag fick springa till bussen. Mötte miranda i stan och tog bussen till österängen. Blev en toppen förfest hos hanna med ett gäng killar och tjejer, väldigt trevligt folk.

Minttu-, banan-, jäger- och kokos-shots!
Jag tog det hyfsat lugnt since alkohol och armbågar är ett par av mina rädslor, haha. Och hade nog trevligast på pre-partyt. Sen på bussen in till stan träffade vi på en kille som erbjöd sig att ta oss in på Centrum, utan att kö och betala alltså, så det gjorde vi.
Men Centrum är inte riktigt my cup of tea känner jag. Efter en stund sprang vi iallafall vidare i regnet till Harrys och nattklubben Sliver(där vi nog egentligen inte skulle kommit in, men det löste sig). Det var ett nice ställe, även om jag kände att "herregud-här går jag vilse-vart är vi nu?!".

Det var en bra dag, o bra kväll, helt klart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback