life is good

Fast än jag bor långt långt uppe på berget, 3 km uppförsbacke eller vad det nu kan vara så är jag ganska nöjd med min bostad ändå, mitt lilla rum. När jag kom hem från göteborg möttes jag av en blomma på mitt skrivbord, eller ja, jag märkte det först nästa dag,
men ändå-så gulligt.För övrigt då. Hann ut idag precis innan en regnskur. Prommade och joggade, och det är lite svårt när man springer på nya stigar och ska försöka hitta en bra väg. Pulsklockan var på också! den har legat och vilat alldeles för länge..
När jag kom in igen körde jag lite styrketräning. Såhär i början av träningen räcker det med eget kroppsmotstånd, haha, men snart så kommer jag förmodligen börja springa på gymmet mer ofta.
har varit så duktig i veckan också - inget sött sedan måndag, enormt bra med tanke på hur mycket sånt det var på senaste tiden!

Nu är jag härligt nyduschad och har suttit och läst lite ur kursboken. ganska intressant när man lyckas förstå vad man läser! kröp precis ner i sängen och nu ska jag lägga upp lite mål innan jag stänger mina blå.

o här var jag härligt ofräsch efter dagens tränings pass!
jag saknar mitt långa mörka hår såå mycket. snart ska den här färgen bort iallafall! puss

Kommentarer
Postat av: jennifer

Jag kan nog ta det andra rummet :-) // MA


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback