mitt riktiga jag

Åh äntligen säger jag bara. Äntligen har jag gått tillbaka till mitt mörkbruna hår. Det känns bra. Och jäklar vad mina ögon framhävs direkt! Nu syns inte det på den här bilden, men annars så, och det var vad min frissa sa första gången jag blev riktigt mörk - att de skulle plocka fram mina blåa ögon. saknar min frissa hemma i gällivare för övrigt. vill inte komma till den punkten där jag måste leta upp en frisör här i jkpg!


Gårdagen var smått underbar. Först skolan i många timmar (inkluderar även mycket prat vänner sinsemellan), sen tog jag bussen till a6(shoppingcenter här) och "hämtade" miranda och bella. Så vi åkte vidare till gymmet - Nordic Club. Ett lite mindre - men väldigt personligt gym, "hemtrevligt" och helt okej! Synd att det var relativt dyrt, annars hade det kunnat vara ett alternativ.
Vi körde uppvärm och sen styrka armar-mage-rygg ungefär, jag hade redan träningsvärk i benen sedan föregående dags pass. Kanon att träna med dessa flickor tycker jag, trevligt med sällskap!

Jag och miranda åkte ut till bankeryd efter träningen, lagade omelett till middag och färgade mitt hår. Sen kände jag att, nä, det vore la fint att sova över där - så det gjorde jag. Guld att somna bredvid sin bästa vän, så imorse smög jag upp och tog 07.23 bussen för att hinna till skolan kl 8.

Ganska smärtfi skoldag idag, nu ska jag plugga lite och planera min eftermiddag! PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback