oskön dag

Efter att ha sovit över en timma igår och hade kunnat gå och lägga mig kl sju igen så insåg jag att jag inte började förrän 10.30 idag!! det resluterade såklart i att jag inte somnade förrän vid elva iallafall...
Så har haft en trött och jobbig dag idag. Det finns inga tankar på att ha ett liv nu den kommande månaden. Högskolan har tagit över min själ och jag tänker inte ta tillbaka den förrän jag ser ett godkänt på tentan(och har lämnat in 2 rapporter+en powerpoint, gjort ett par uppgifter, redovisat på seminarien och genomfört vårat event)!

Det känns ju bra att en classmate kommenterade att jag ser ut att kunna de där med pluggande, vilket jag iofs inte riktigt förstod hur hon kunde tycka då jag alldeles just innan hade somnat till på föreläsning, haha!
Men jag får glädja mig med att jag förmodligen har endel studieteknik kvar! (och att jag har lätt att lära!) eftersom alla andra ligger flera år före mig i utveckling, både mentalt och kunskapsmässigt språkligt och värdsligt typ.


Igår var jag hos sjukgymnasten
igen och nu lämnade han mig fri för ett par månader framöver. Så nu måste jag försöka planera in min träning och inte glömma bort den bara för allt annat (man har alltid tid till träning-med tanke på hur mycket man får ut av det, det är tex bevisat att ungdomar som tränar har generellt högre betyg).

Mami dear som kommer i helgen har med min balansplatta också! den ska bli en daglig rutin.

Och idag efter jobbig lektion.. jag var så seg i huvudet, trött och down! så har jag varit hos tandläkaren. Det var lite annan information än vad jag hade väntat, men känns helt okej (inget inplantat på G än så länge, jag måste växa klart först). Och tandläkaren var supergullig! åh det kändes så bra, för jag var beredd på att få gråta (jag menar, utan mamma eller ronja med mig som höll i handen!!).
Och jag är jätteduktig på att sköta mina tänder! haha, komplimanger är väl alltid lika kul?

Det gör mig faktiskt inte så mycket att jag inte har kvar mina kanintänder - honestly.
Okej, det hade varit lite smidigare, men shit happens, right?

I eftermiddag har jag sovit en timma, lagat ris till mina wok-rester, druckit en big cup of coffee och hoppats på att motivationen fanns i den. och det gjorde den! har pluggat i nästan två timmar och ännu mer kommer det bli kommande veckor, som sagt.. BARA ATT GILLA LÄGET!

puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback