shopping

Vi tog en tidig kväll igår efter att ha ätit middag här med paret jag bor hos. Så jag vaknade redan 7.40 imorse och var redo att gå upp, men sov vidare till nio - då jag och mami gick ut på en prommis i ett dimmigt Jönköping. Härligt ändå, ingen riktig kyla här ännu..(och det blir det väl inte på läänge?)

förstår inte när hösten dyker upp här heller? träden är ju i princip helt gröna..

Efter frukost åkte vi ut till a6 och shoppade i några timmar (ellen fick hjälpa oss alldeles för länge inne på MQ haha). tack världens bästa mamma vad go du är fastän mitt humör är lite jobbigt att umgås med ibland! åt lunch på ikea också, deras pastasallad är toppen!
och jag fick med mig välbehövliga saker hem. nu ska jag sätta upp nya mål för mig själv och när jag når dem så jag unna mig något i stil med ett par stövlar, en mary kay necesär, ett par jeans, smycken osv (eller mamma och pappa, ni kanske vill unna mig något av det?).
Egentligen var det riiktigt längesen jag shoppade på "riktigt", tycker jag, och ser att ändå rinner shoppingpengarna iväg i min budget.. förstår inte hur det går till?

en shoppingvecka i N.Y. hade inte varit helt fel!

Och så ikväll har vi varit hos mirandas mamma i bankeryd och hälsat på o druckit kaffe. de är så mysiga och älskar deras hus! fulländat med en söt fyraåring och två små kattungar(och en guldfisk).
När vi åkte hem igen åkte vi förbi Wok&co och tog med mat hem, hann/orkade inte med att äta på någon mer fancy restaurang.

Nu ska vi slå på filmen farsan! puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback