up and down

Helt sjukt vad humöret kan svänga ibland.
Har haft supertråkig dag idag, och var såå less för att allting kändes kasst. Särskilt med tentan då som är om drygt tre veckor. Det regnade och jag funderade varför fan jag valt att plugga? på engelska?
Och efter en stunds deppande så tog jag tag i mig själv (typiskt jag, inte tillåta mig själv att vara depp) och gjorde en checklista för studierna inför tentan. och hängde upp den på väggen!


Det kändes genast mycket bättre och särskilt efter jag gått igenom några powerpoints och så. Det löser sig. Men inte helt utan slit, nu blir det skärpt pluggande i tre veckor!

En till sak, baksidan med att bo här. Uppe på berget i Jönköping, till skillnad från hemma, är att det inte är nära någonstans. Man kan inte bara "hej-jag-kommer-förbi-dig-på-en-kaffe-och-pratar-strunt-i-en-halvtimma". Jag får nästan lite klaustrofobi här på mina 11,5 kvadrat, eller jag FÅR det. Sängen-datorn-köket, om och om igen. plugga-facebook-bloggar. Fast det är väldigt få dagar i och för sig, och det är bra att ta det lugnt ibland, I promise.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback