veckan

I veckan, minns inte vilken dag, när vi slutade skolan vid elva-tiden, så gick jag och Sara på ett mysigt cafe i närheten där hon bor för tillfället. Bernards hette det och var lite gammel-mysigt sådär.


Annars i veckan har jag kurerat mig mest kanske. Hängt med miranda o hennes vänner, vi lagade tacos en kväll och det hade jag inte ätit på evigheter så det var perfekt! Jag och Mirri har övernattat i ellens lght också då hon inte var hemma. aasmysigt! såg "love happens" som var hur bra som helst, pratade massor av gamla minnen och dog av skratt flertalet gånger.
miranda "guud vad tekniken går fort egentligen"
jag "mm"
miranda "eller ja, det var ju iofs 10 år sedan". hahaha
När jag vaknade på morgonen så hade mirri åkt till jobbet och jag började lite senare så jag städade hela Ellens lght i brist på annat. Haha.


Tänk att vi känt varandra i tolv år och varit så tighta i sju av dem? Det är helt sjukt. En sån vän betyder så jäkla mycket, man vet exakt vart man har varandra och kan berätta allt, förtroende till 110%. I love you!

Igår gick jag och Sara på stan när jag hade slutat, vi tittade mest bara.. så sara säger: "Åh vad jag mår bra av att få gå runt och titta på massor av fint!" jag: "Guud nej, jag mår så jäkla dåligt!" haha eftersom jag helst av allt vill plocka med mig allt jag gillar in i provrummet och sen köpa minst hälften.
Sen kurrade min mage eftersom jag inte ätit sen frukost. Så vi åt på donken, där har jag inte ätit sen jag åt en mcflurry i göteborg! Max är bättre. Men egentligen är det så hemskt ofräscht och onyttigt att man borde skippa det jämt, tyvärr.
Miranda anslöt sig till oss och sen hängde jag med henne hem till Ellen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback