vilken dag? onsdag?

Håh.
Jag är så dagvild.. tänker ungefär hundra gånger om dagen "vilken dag är det idag? vad får jag inte glömma att göra? vad ska jag göra imorgon? eller är det bara tisdag idag? eller, va?!" Det är såå mycket att hålla koll på, tentaplugg, uppgifter, grupparbeten, kåravgifter att betala, paket att hämta, tandläkare att uppsöka, sjukgymnast att gå till, rösta i valet, komma ihåg o handla, fylla på busskort, hålla koll på lektioner, passa in busstider, tvätta håret...


Jag är tvungen att varje dag planera min morgondag. Det är inte bara att åka hem om man glömt något eller kommer på att man vill träna efter skolan. Det tar så himla mycket energi, som att vara på helspänn jämt och aldrig riktigt kunna slappna av - för jag måste ju komma ihåg det, det, det och det.
Jobbigt att måsta ha sånt fokus på morgondagen så att jag knappt minns vad jag har gjort idag, och ännu mindre vad jag gjorde igår.
Och att åka hem till Dalvik endast för att äta middag är alldeles för jobbigt - så då går det pengar på mat.. och allt bara kostar. och man blir så less.

Det ska bli skönt att komma bort i helg och få släppa allt för en stund.

Och snart så kommer man väl in det nya livet, lär sig att leva med det och kan slappna av trots att det är mycket att hålla reda på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback