today's

Idag har jag varit i skolan ungefär hela dagen. Helt slut av det.
Hade föreläsning på morgonen och "grupp-möte" efteråt. Sen lunchade jag och Johanna i IHH's cafeteria. Hon var dock smart att ha med sig matback, själv fick jag köpa flundra i hummersås med potatis och salladsbuffé för 58 kr! Helt okej pris. Men ändå. Jag måste börja göra matbackar jag med.


Vi hade några timmar tills nästa föreläsning så vi satte oss i bibliotekets tysta avdelning för att plugga lite. Jag läste en bok om studieteknik som var asbra! Tillslut dock blev ögonlocken för tunga och jag somnade på fåtöljens armstöd i en kvart eller så, haha. Sen när jag vaknade var jag pigg igen! för en stund..Våran andra föreläsning var inte särskilt viktig. Och jag var så trött och kunde inte hänga med, så jag gick när vi fick en rast. Det gjorde ungefär hälften av alla andra också.
Till middag får jag inte alltid bestämma vad jag ska äta, idag fanns det morötter och sallad i min kyl som behövdes äta upp och så fil med müsli till det, haha, kreativt.


Den här asballa datorväskan fick vi på skolan idag! JIBS.


Nu ska jag göra klart min uppgift till imorgon, om culture identities.
Jag är så trött. Sen ska jag packa lite också, för jag tänkte åka till göteborg imorgon kväll. Gaaalet fint alltså. Jag vet inte vad som är finast med att bo i Jönköping - att ha nära till hela södra sverige eller kunna äta en kebabrulle med grovtbröd och riktig kebabsås?

haha, puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback