den här tisdagen

Uh, gissa vad som kryper längs min ryggrad? Lite stress. Typiskt. Fast det är hyfsat rolig stress så det är väl ok. Eller mja, diskberget som väntar på mig är väl inte jättekul. Jag trodde aldrig jag skulle bli tjejen som inte diskade, men seriöst, den där högen växer av sig själv och jag hatar mig för det.

Annars så hade vi en trevlig lektion och gick en trevlig sväng på stan och raggade sponsorer (tummen upp). Därefter satt vi oss ner på ett café och när flickorna lämnade mig satt jag kvar och pluggade, bra jobb jempis.Kvällen har jag spenderat på sportlife och på ica maxi.
Pjuh.
Vet inte vad som var jobbigast, spinningen eller hämta ut paket-kön. Nej okej, spinningen var sjukt tung och idag var jag uppe i 92% av max (röd zon med andra ord). DÅ MÅR MAN SOM BÄST!

Nu är kycklingen i ugnen (matlådorna har ännu inte lärt sig att laga sig själva), medans min mage fick nöja sig med keso med müsli och ett ägg.

Nu ska jag minska min stress genom att diska (det är sånna här gånger och söndagskvällar som jag behöver en pojkvän...) och packa! puss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback