everyday life

Jag glömmer alltid berätta massor av roliga saker för er! Eller ja, vi ska inte överdriva. Men tex. att jag i fredags skrev tentan i fel sal, haha hoppas till gudarna att de förde min tenta till rätta. Dessutom skrev jag dubbelsidigt och inser efter 3,5 h, att NO, vi skulle skriva ensidigt - så jag skrev om mina typ elva sidor de nästa 1.5 h.
Annars brukar inte jag stå för klantigheterna - det gör min kära vän
Emma så bra, haha! Läs detta så förstår ni vad jag menar.

Och idag upptäckte vi att vi har en bra och rolig lärare att se fram emot i marknadsföringen! Kan de ha något att göra med att "marknadsförings-människor" förstår vikten av en bra approach? För det första så spelas den här låten nedanför på hög volym när vi kommer in i en nedsläckt föreläsningssal. (Som givetvis hade en marknadsförings-anknytning också).

Sedan efter en stunds pratande talar han om att han ska sjunga en sång för oss. Haha, vi dog när han sjöng två rader på svenska från en gammal låt om att allting går att sälja med mördande reklam till och med gröt på konserv, eller något liknande.
Nej, honom gillade vi!

Och förövrigt kan kvällens spinningpass varit bland det värsta någonsin. Mina fötter somnade bort(?) och jag ska vara ärlig, jag orkade inte upp till röd zon. Jag dog. Fantastiskt skönt.

Godnatt

Kommentarer
Postat av: Emma

Haha! Jaaaa, det är minsann jag som står mest för klantigheterna :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback